Dinger Entertainment ★ HET organisatie bureau voor uw bruiloft, feesten en evenementen.

Afdelingen van Dinger Productions

Verjaardagfeesten

Alles voor uw verjaardagfeesten en partijen


Om een verjaardagsfeest gezellig te laten verlopen kunt u vele manieren bedenken,  zo kunt u een cateraar laten komen met gastvrouw die alle hapjes en drankjes verzorgen en na afloop van het feest de vaat wegwerkt, zodat u zorgeloos kunt genieten en praten met uw gasten.
Of u kunt de tuin omtoveren tot een waar thema en uw gasten vragen in stijl te komen en een sfeervolle band of artiest inhuren, een bar voorzien van drank en hapjes waar een ieder vrijblijvend van kan genieten zo heeft iedereen een grandioze beleving. Dit zijn maar een paar manieren waardoor uw verjaardag een groot succes kan worden en u zich echt jarig voelt. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon  materialen huren voor een verjaardagsfeest zoals partytenten, statafels, terras verwarmers, lounge sets etc, licht en geluid of u kunt uw huis of tuin decoreren met b.v. ballonpilaren voorzien van  leeftijd of tafeldecoratie voor op het buffet. Dinger Entertainment verzorgd uw feest van begin tot het eind.

Naast Dinger Entertainment zijn er ook andere afdelingen binnen Dinger Productions die een goede aanvulling kunnen zijn voor een verjaardagsfeest.
Dinger Pictures     verzorgd al het fotografie voor een mooie herinnering.
Dinger Design      verzorgd voor het ontwerpen, bedrukken en leveren of versturen van al de feestuitnodigingen.
Dinger Rentals      verzorgd voor onder andere horeca benodigdheden, partytenten, statafels, stoelen, rode lopers, licht en geluid, podia, themakisten, maar ook facilitaire voorzieningen en vele andere huurmaterialen om het feest compleet te maken.

SURPRISEPARTY
In het diepste geheim een feest voorbereiden want, die ene speciale persoon is jarig, je dochter is net afgestudeerd, je ouders worden samen 100 jaar oud, ... Er zijn zoveel verschillende redenen om een feest te houden, maar het is zoveel leuker indien de persoon waarvoor het feest is helemaal van niets af weet. Een echt verrassingsfeest vereist echter heel veel goede voorbereiding. Dinger Entertainment inspireert u graag en gaat met u dieper in op bepaalde aspecten van een bruisend (verrassings) feest.

 

SARAH/ABRAHAM
Een verjaardag moet gevierd worden, zeker als u of iemand in uw familie, vrienden of kennissenkring 50 jaar word dat is een hele mijlpaal die u niet zomaar voorbij kunt laten gaan. Dinger Entertainment heeft dan ook de expertise om deze dag Abraham of Sarah in het zonnetje te zetten. Zo kunt u b.v. Vier bijvoorbeeld eens een 50-ste verjaardag in American-style. Vooral leuk als de verjaardag in de zomer is. Wat dacht u van een grote barbecue met hamburgers, steaks, hotdogs, cola en rootbeer? Ook is het mogelijk om een opblaas Abraham of Sarah in de tuin zetten, we hebben voldoende decoratie om alles te versieren.

KARAOKEFEEST
Een swingend feest vooor ieder aanstormend talent. Laat zien wat je kunt en zing de sterren van de hemel tijdens een gezellige karaoke feest. Wij zorgen voor muziekbanden, het karaoke set en de zanginstallatie. Als u zorgt voor een goede stem en een goede sfeer kan dit karaoke feest niet meer stuk.

 

 

Share |