Dinger Entertainment ★ HET organisatie bureau voor uw bruiloft, feesten en evenementen.

Afdelingen van Dinger Productions

Kinderfeesten

Alle feesten voor kinderen

Voor kinderen is een verjaardag een hele belangrijke dag, kinderen vinden het dan ook erg leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes hun verjaardag te vieren. Wat is er dan leuker dan een goed en betaalbaar kinderfeestje. Dinger Entertainment heeft voor iedereen passende mogelijkheden voor leuk en gezellig kindervermaak.
Tevens kunt u ook terecht voor een kraamfeest oftewel een baby shower.

THEMAFEEST
Als u er voor kiest om een kinderfeestje thuis te vieren, hebben wij diverse themakisten die u kunt huren om een compleet feestje te geven. De themakisten zijn verkrijgbaar in de thema’s; Piraten, Ridders,  Prinsessen, Tinkerbel, Thomas de stoomlocomotief en Toy story. Deze kisten zijn gebaseerd om een feestje van 8 kinderen, als u meerdere kinderen heeft is dat uiteraard ook mogelijk.

CLOWNFEEST
Kinderen worden geschminkt en leren van een echte clown hoe ze ballonnen kunnen vouwen.
Ook glittertatoo’s zetten kunnen hierbij een leuke aanvulling zijn.

KINDERFEEST IN WESTERNCITY
Iedere maand wordt westerndorp speciaal voor alle kleine cowboys en cowgirls omgebouwd tot Kids City! Op deze woensdagmiddag krijg je een opleiding tot supercowboy of cowgirl!
Om 13.30 uur gaan de deuren van Kids City open en word je samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar je
tafel gebracht. Na een heerlijk glaasje cactus sap gaan we eerst alle jarigen in het zonnetje zetten op het grote
podium.
Iedereen krijgt een cowboy fun kaart waarmee je belangrijke cowboydingen gaat doen:

KINDER KARAOKE FEEST
Een swingend feest voor ieder aanstormend talent. Laat zien wat je kunt en zing de sterren van de hemel tijdens een gezellige karaoke feest. Wij zorgen voor muziekbanden, karaoke set en de zanginstallatie. Als jullie zorgen voor een goede stem en een goede sfeer kan dit karaoke feest niet meer stuk.

KINDERDISCO
Wat is er leuker dan de huiskamer om te toveren tot een ware danszaal, met mooie discolichten een rookmachine en een  echte DJ, die iedereen uit zijn bol laat gaan met dansen, spelletjes doen en vooral heel veel lol op de aller grootste hits uit de top 40 of de muziek waar uw kind van houd.

PIETENDISCOFEEST
Muziek Piet en zijn doldwaze Pieten maken ieder feest compleet, met hun streken en bekende hits van de club van Sinterklaas.

 

Share |